iklan..

Friday, 7 June 2013

hard life part 2


Salam..

Bertemu lagi selepas sebulan menyepikan diri.sekarang saya sudah berada di bumi Shah Alam n now saya berada di rumah sewa baru.hehe..dahsyat an dalam masa sebulan je perubahan demi perubahan berlaku.hoho..actually b4 ni saya tinggal di Seksyen 2.emm penah dengar gak area umah tu berhantu..yes cerita tu betul kot sebab nye housemates pon ada cite camtu gak.yang bestnye umah sewa saya tu agak dekat ngan umah yang dikatakan berhantooo tu..tapi alhamdulillah selama hampir 3minggu menyewa kat sana xdela kena kaco ke ape..

Ok back to my old story about hard life.yes definitely,kalo nak dicomparekan dengan company sekarang memang jauh bezanya dari segi kerja n tahap ke-pressure-an nye.kalo dekat company lama bos masuk je dah pressure..haha..but now bos ada ke xde ke sama je..

Tapi as I told before, company dulu xdela buruk manjang.kadang2 best gak sebab staff BEST!again staff je yg best.

xcaya tengok gambar ni

Kenangan mengaudit company Pengurusan Aset Air Berhad..miss them.



N before saya berhenti kerja,saya dapat hadiah ini...dari mereka...tadaaaa..

yup..kunin is my feveret kaler..hoho



So,tamatlah sudah story mory berkaitan dengan Saifudin & Co...kenangan di sana xkan dilupakan..my 1st job la katakan...

thats all.