iklan..

Sunday, 28 April 2013

long time..

Assalamualikum..

wah serius lama sangat tak update blog..nak kata busy,ye busy gak..nak kata takde masa tipu lah..cuma xde mood nak update.

so far xdela cite menarik yang dapat diceritakan..cuma sekarang ni tengah counting the days utk blah dari Saifudin & Co.emm alasannya sangat lah senang..tak tahan.tapi kalo time interview mmg alasan ni xbagus la..hehe..mesti punya bagi alasan cliche..get more experience at new environment bla bla bla..klakar..mesti interviewer dapat detect ayat cliche ku itu..kihkih..

ok lepas blah dari SnCo tak beerti saya akan menganggur kembali.nope!mesti la da dapat kerja baru.tapi kat shah alam..jaoo nye dari KL..sedih memang sedih nak tinggalkan housemate2 aka member2ku since universiti lagi..position yg bakal saya sandang ialah 'account executive' pegghhh dengar cam best je..padahal gaji sama je cam skrg..cuma tak nak involve dah dengan audit..penat kot.

hopefully..everything will be ok..amin..

No comments:

Post a Comment