iklan..

Tuesday, 18 December 2012

Finally!!!

Assalamualaikum...

walaupun mata dah mengantuk sangat tahap maksimum,tapi still nak update blog..sebab nak cite a gud news..

Alhamdulillah..finally Allah dah memakbulkan doaku..sekarang sy sudah jadik org kay-el uollzz..akhirnya rezkiku btol2 di bidang yg paling sy benci tme universiti dulu..serius tak sangka ley terjun ke dunia audit..
I had no choice..mesti tempuhi bidang yg mencabar n stress ini utk melangkah lebih jauh..acewah ayat xley blah kn..tapi btol la sy ckp tu...bukan senang utk senang dan bukan susah untuk susah..harus sacrifice byk benda utk memperoleh sesuatu yg diingini..

I start my 1st job at Saifudin & co..staf sume best,tapi bos xberapa nak bes..haha..bosss mana yg best ce habaq mai kt ceq..redha jela yep!

Sekarang sy dah pandai naik LRT taw..ada sesape nk heran ke..hahaha..psss tapi kan cam nak tergelak je bila pegi audit kt tempat client n dorang cakap ktowg auditor..tetiba terdetik bangga n quite weird di situ..n in the same time fikiran melayang kepada cita2 asalku! n I just realize that..........oh noeeee dis is not my truely ambition...hukhukhuk..tapi itulah pekerjaanku sekarang..uwaaaa

p/s:tapi dah kerja seminggu ni rasa best lak wat audit..perasaan apakah ini????????

No comments:

Post a Comment