iklan..

Sunday, 14 October 2012

entry rindu kt seseorang.............

Assalamualaikum...

jangan salah faham lak sebenarnya entry ni khas ditujukan kepada housemate sy merangkap akak kesayangan..siapakah gerangan yg buat hatiku diselebungi kerinduan itu???tak lain dan tak bukan jeng jeng....................................

taraaaaa..ni lah dia..my cuties kak saadiatul mahfuzah....aka kak fuzah..


cyesly sy bersyuko sgt dpt sewa umah kt Desa Universiti,sungai dua penang sbb ditemukan dgn housemate2 yg baik2 especially kak fuzah.ok apa yg membuatkan sy rasa kak fuzah ni begitu istimewa sgt mungkin disebabkan dia sorang yg matang, suka bagi nasihat dan motivasi kat saya..then,di saat sy susah n memerlukan teman utk luahkan rasa hati yg terpendam,dia selalu ada.yg paling penting sebab kitowang sekepala..kaki jalan,kaki makan laksa,ayaq tebu,speaking kedah piowww2 punya.so rasa tak kekok la.

tapi sekarang sy da jaooo terpisah dengan kakfuzah..sebabnya sy dah tak tinggal di sana lagi since 22 September lps..huhu..mak panggil balik dok umah jadi maid tak berbayar..huhu.tapi pengalaman idop di penang bersama kakfuzah n housemate2 yg lain mmg suatu pengalaman n memori yg indah actually.pengalaman yg membuatkan sy makin matang n tabah dalam kehidupan yg penuh dgn pancaroba ni..auuuwww ayat xley blah..hehe..

serius rindu sgt kt kak fuzah...rindu nak g pasar malam,queensbay,Bukit Jambul,tesco sesama..kan best kalo sy dpt stay sana terus dalam erti kata lain sy dapat sambung tempat praktikal dulu...huk bila difikirkan janji yg dibuat oleh mereka2 itu rasa macam nak hapuskan semua memori2 indah tme praktikal.tapi apa guna nak dendam bagai..tak dapat sesen pon..InsyaAllah rezeki ada di mana2..n Allah dah tentukan yg terbaik untuk hambaNya.ok da lari topik ni...

kepada kakfuza yg mungkin takkan baca blog ina ni,diharapkan semoga kakfuzah dapat housemate yg terbaik..semoga kakfuzah dapat habiskan master dgn sempurna.InsyaAllah konvo kakfuzah ina p..hehe

akhir kata lebiu so much.....





No comments:

Post a Comment