iklan..

Thursday, 27 September 2012

menyebok di konvo usm..tehee

Assalamualaikum..

Akhirnya impian sy untuk menghadiri  konvo my love tercapai..alhamdulillah..yela kitorang kan from different u..so perasaan konvo tu lain macam sikit..walaupon dia yg konvo tapi penatnya aduhai nye pon berjangkit dekat sy sekali..hoho..actually penat wat sendiri..lalala~

konvo dia diadakan Jumaat lepas bersamaan 21.09.12 kol 3.30 ptg.siyesly konvo kalo hari jumaat memang sebok sangat....nak nak petang lak kan..kalo graduan pempuan tahan lagi la..nak mekap bape jam pon xpe..tapi kalo lelaki memang komfem penat.nasib baik dorang jenis yang tak mekap cem pempuan an an..haha..main sarung je baju suar sume then pkai jubah..siap.....

lagi satu kalo konvo petang xkesah la hari apa pon mmg rugi..sebabnya masa tu macam mencemburui kita sekejap je rasa..yela kuar dewan dah pukul berapa,sempat snap gambar sikit tetiba dah gelap.tu belum kira lagi kalo hari hujan..acane tu???lagipon parents yg jauh2 mesti sebok nak balik awal.ada yg tak sempat snap gambar.=(

bila dah ada pengalaman menyebok kt konvo usm baru rasa risau.konvo sekali seumo hidup bagi budak matrik la..kalo ada yg pasang angan2 nak sambung master xpela..xdela rasa pape..tapi sy nak gak merasa kemeriahan konvo wat kali pertama n myb yg terakhir dengan parents n kengkawan.bukan senang nak dapat ijazah oiiiii..bersengkang mata siang malam nak nak time nak exam..seksanya Allah je yg taw.

pape pon konvo usm memang best.tapi kalo nak compare pesta konvo usm ngn uum,uum lebih best kot..hehe..bukan nak banggakn uum,tapi pesta uum lagi besar..apa yg lebih penting, my love selamat berkonvo dengan hepinye..yeay!

p/s:my big day convocation is around the corner...siyes excited weyhh..hopefully takde pape halangan..terutama masalah banjir..Ya Allah pliss protect us..sama2 lah kita berdoa yep.

sedikit gambar yg sempat di snap oleh saya..peace....V


Graduan yg tido...tehee


Wajah bahagia mereka.....

No comments:

Post a Comment