iklan..

Monday, 6 August 2012

sudah tamat tamat sudah (part2)

Assalamualaikum..

selamat berpuasa..

yeay..saya sudah selesai menghantar report n uruskan pasal jpa..alhamdulillah..sekarang cuma dok uma goyang kaki sambil berfacebooking..memula cem heaven gler..tapi sesekali rasa bosan nye lah..adoi..
dulu time keja ingat nak cuti je..tanak p keja..jelous dengan akak2 housemate yg dok uma je..bangun 12pm,rilex2 jew..=(

sekarang tetiba teringat la plak kenangan2 yg tercipta sepanjang 6bulan yg lepas..hado yg suka hado yg xberapa nk suka..tehee..adat la kan..

ok mari views my remaining gambo2 saya bersama warga Robert Bosch(M) Sdn Bhd.zaaassss..


Err yg depan ni ialah supervisor  sy..lelaki yg hnsem ni taw..dia suka belanja kmi makan..tehee..

ok..kali ni makan pizza lak bersama kwn2 seperjuangan from dif u..

ini pon g makan gk (^_^)V..at old town white coffee..
Bersama staff FCM..yeahh..

cccc i told u just now, my sv memey ske blnja ktowg..hihik..smga en.aizahar mura rezki yep!


selain itu, saya juga berpeluang untuk mendaki o memanjat solar yg tinggi..cyes pengalaman yg xdapat dilupakan..yela studen accounting xkn dapat peluang cem ni keh..studen engineering jerr..memang gayat takyah cakap lah..sampai lembik saya kt atas tu..tapi nk cuba pnya pasal ketepikan sume perasaan tu..n bergambo itu sgt penting yep sebagai kenangan n as a prove yg sy berjaya panjat..haha..nk bangga kt spe tah..lalala~

rasa nak terbang............. 




Ni la solar...hahaha..



1 comment:

  1. ina antara orang yang TERlama di bosch.... hahaha....

    ReplyDelete