iklan..

Wednesday, 8 August 2012

perlu berharap or x ek???

Salam..

hai sume..bajet cam org baca..huk

berdasarkan tajuk saya di atas kmfemlah saya akn menceritakan kisah hati yg sdg dilanda kerisauan yg keterlaluan ni pasai keja..huhu..ampa taw dak saya dapat offer keja taw kt tmpt intern ritu..siap manager dah interview sy lagi..plus siap tanya my expectation salary lagi taw taw..so sy pon mula la berharap pastu..

pastu ritu time p bukak posa kat hotel tu kan kan..manager ckp ngn manager yg satu lagi yg dia mmg nak amek sy sbg contract worker..terus dalam hati berbunga2 riang lagi..tapi masalahnya kn..depa cuma ckp je..taktau betol n bersungguh2 or tak..takdak prove black n white pon..

so cmne????????????patut ke sy terus mengharap benda yg xsure?perlu ke sy cari kerja lain??perlu ke sy berhenti berharap dari sekarang??n perlu ke sy bg specific duration utk sy berharap?

ok pape pon sy akn bg ms smpai abes bln 8 ni..kalo still xde jwpn so babai jela kot..stop dreaming!sekarang sy cuma perlu beraya puas2 k!lupakan kerisauan ini buat seketika.ya hopefully...

tapi sy sgt2 berharap sy mmg ada rezeki kt situ lg..amin.hopefully doakan dimakbulkan oleh-Nya.

No comments:

Post a Comment