iklan..

Friday, 10 August 2012

3 hari berlalu..

Assalamualaikum..

memalam buta ni tetibe rasa nak update dalam blog sy yg tercayang ni..hehe..ok ekceli sy masih di penang..melepak kt uma sewa tanpa wat pape..tiap2 hari kerja online memanjang, facebooking xyah habaq la..da berpinor mata ni..blog walking kt honeykoyuki pny blog..xde keja baca balik sume entry fatin liyana since 2009 until now..haha..tak lupa juga blog peliks maria elena..tapi tak abes lg sbb blog dia byk english an..hoho..so malas cket..teehee..then tak ketinggalan juga asek bukak jobstreet n mudah.com utk apply keja..hakhak..hopefully dapat keja secepat mungkin.amin.

pada 8.8.2012 kn..baskin robbins dapat percuma an an..uma sy memang dekat sgt2 ngn baskin robbins..serius bawah tu je..tak sampai 5minit dah sampai..haritu kecoh kt dalam fb n blog yg kita dapat eskem baskin robbins free walaupon 1 skoop je..hehe..free stat 8pm-10pm..n ramai yg post kt fb bahwa bilangan org yg serbu kt baskin robbins lbh ramai dr jumlah org pegi terawikh..haha..lawak2..sy n housemate pn ada gak r planning nak pegi taw..tapi kami masing2 xsure samada betol ke tak..sebab ragu2 so kami batalkan je..lagipon housemate ajak teman pegi jmpa kawan dia.asalkan dapat makan free sy bedal je..walaupon malu tu still menebal okeh..turun2 bawah serius terkejut gler ko tgk rmai manusia beratur pjg gler sampai hujung parkir..padahal time tu da pukul 9 lbh..tak caya cer tengok gambar bawah..

ni dekat parkir depan aprtment sy tp kt belakang kedai baskin robbins..kalo tang depan xtaw r cmne..

Ramai chinese yg beratur ni..yela LCW pnya pasal..

second day 9.8.2012..sy menemani housemate sy lagi pegi interview.kak housemate sy ni dak master kt USM.tapi sj try carik keja kt jobstreet tu.sekali dapat.so kena la pegi intebiu kn..tapi kak housemate yg sy panggil kakfuzah ni amek course ekonomi time degree dulu,master lak wat research ekonomi gak tapi more on perindustrian senang cakap kat kilang2.tapi intebiu ni pasal research perubatan pe tah.sy xfaham sangat la. dah tu intebiu tu kat Penang Medical College.intebiu start kol2.30 tapi ktowg sampai pukol 3.00 disebabkan cari tempat tak ketemu dong..haha..sume salah gugel maps.ke kena salahkan org yg tgk gugel maps tu??(-_-)"  tapi kan jalan kt Georgetown memang serius takot.keta moto sume laju2 plak tu..haishhh..so bila dah jumpa tmpt n kakfuzah dah masuk,mula la sy jd tak keruan taktau nak dok tang mana.last skali sy dok kt port baek punya..bawah pokok tepi jalan..sedapppp seyh..berangin je..sambil baca novel tajuk INGIN BERKASIH LAGI by Damya Hanna.baca sikit layan perasaan je lebih..tetibe teringat time mula2 angau ngn my love 4taun stgh dlu..wah sweet momento la...ok mari tengok gambar2 yg sy sempat snap!

Muka ngantok ni..tapi masih boley tersenyum..huhuk

Bawah pokok ditambah dgn angin sepoi2 bahasa..perggghhh

Cantik x cantik x???

Penang medical College...

amek gamba logo je yg termampu...=)

next move to 10.8.2012 which is today..harini cuma pegi terminal bas ekspress sungai nibong je utk menghantar my love blk Ipoh..sanggup bangun seawal 6.30am bersemangat tegar utk menghantar my love blk..kerja gila betol..haha..padahal taktaw nak balik uma cmna..nasib baik my love btaw nak tunggu bas kt mana. Will miss u dear..huhu..sdey ooo..kena tinggal lagi..=(

Amek gamba bas pn jadi la wat kenang2 kenangan..





ok lah itu saja lah aktiviti yg dilakukan oleh sy selama 3hari ni..esok sy plak balik uma untuk beraya..ececee padahal seminggu ag nak raya..hehe..

No comments:

Post a Comment