iklan..

Saturday, 9 June 2012

Talking about master

Salam..hai peeps..


nak sambung..xnak..xnak..nak sambung..(still thinking)
Actually, last week saya dapat 1 lagi berita gumbira iaitu offer utk sambung master at UUM.yela..universiti utara malaysia terchenta tempat saya amek degree dulu2 tu..cewah ckp cm da abes je..kahkah..pdhl intern pn lom setel lagi..=(


ofcoz mak ayah giler kembang bila dpt surat tawaran tu seb bek xheboh 1 kampung..ceyyy..konon anak pndai gler..keh3..nasib je tu wahai mak n ayhku..so, mestila dorang nak saya sambung..yup! dorang memang xpaksa..tapi harapan dah menggunung setinggi gunung kinabalu daaaa...aiyooo..


emmm dengan banglanye saya decide kt my parents bahawasanya anakmu ini nak sambung lagi tapi dah xmo UUM..nak USM dihatiku..ckp mcm saya pandai nak mampos dekan 8 sem..haha..pdhl xapply lg..mcm le layak diriku ini menjejakkan kaki ke universiti apex n U no.1 Malaysia tu...xpe at least mencuba xsalah kan kan..(pujuk diri sendiri)


kenapa mesti USM??xnak ke UITM ke UM ke..
sbb..impian saya adalah utk menjadi studen USM walaupun sekejap..boley laaaa..plis plis..asyik lalu kat usm je..cyes teringin gler nk blaja sana..


kalo anda sume nk taw saya sgt obses dengan USM tawuk..xcaya????meh tgk gamba2 di bawah..

Tgk..obses pny pasal mat salleh usm konvo pn saya snap..=)

USM destinasiku..lalala~

Library USM..unik gle nm..haha

CIMB Bank dlm USM..

Masjid USM..tataw nama plok..

Yeay..saya pun pegi konvo USM taw!

Mesti kena bergambar bila ada peluang..=P

Tasik USM yg banyak biawak besar2..grrr..(tasik UUM lg cntik!)

Dewan Utama USM (DTSP)



nampak ada gaya bakal studen USM x??kahkah


sebenarnya banyak lagi gambar....tapi xnak la terlalu obses dlm blog..hehe