iklan..

Friday, 3 February 2012

kenduri oh kenduri

salam readers..


disebabkan rini hari cuti saya bgn awal taw..pas subuh dah xtido..maybe sbb dah biase bgn awal..acewah..btol ke ni diri saya yg sebenar???kalo ex-rumate saya taw mesti dia gelak terbahak2..hoho..selalu kol10 11 bru idop..


ok2 bukan itu yg mahu diceritakan di sini..


korang2 perasan tak sekarang ni musim orang kawen??sume orang kalo boleh nak rebut time2 raya cina ni la utk wat majlis kenduri kawen..mmg setiap hjg minggu start dr sebelum CNY hingga minggu lepas mmg full gler invitation..kira tiap2 minggu sbtu n ahad ley mkn free la..hehe..my feveret dishes adalah ayam masak merah,daging masak hitam n kerabu pucuk paku n taugeh..anda bagaimana??


2minggu lepas my kakak sepupu kawen..jadi ktowg 1 family balik kg at Selama Perak utk memeriahkan majlis yg sudah pn meriah..hehe..alhamdulillah,sume family sebelah mak jugak turut balik kg..family makteh yg dah sepuloh taun xjumpa pn dpt jmpa..mmg sgt best..


minggu lepas saya attend mjlis kenduri kawen abg kpd kwn my Love aka cipun.hari jumaat tu cipun n my Love dtg amek saya dkt rumah sewa..so sweet..tehee..then ktorg terus g amek ayah cipun kt airpot yg balik dr indon..so,saya menumpang tdo di rumah cipun..but dun misunderstood people..saya tdo sana pn sbb ada awek cipun aka my fren..spnjg majlis berlangsung saya jadi camerawoman laa..penat seyh..tapi xpe asalkan dpt tgk my Love..keh3~gatai noh..


jom saya sajikan anda sume ngn gambar2 yg sempat saya amek sepanjang 2 majlis tersebut..


ini wedding akak sepupu saya..

comey x comey x??

ini wedding abg cipun..my Love jd pengapit..

sama cantek sama padan

bergamba dgn pengantin pempuan sudah menjadi kewajipanku..hehe

owh ini gamba bersama my lovely cousin..suhada..
that's all for today entry..saya nak bersiap utk pulang ke kampung terchenta...=)

No comments:

Post a Comment