iklan..

Saturday, 18 February 2012

Alhamdulillah~

Assalamualaikum readers tercayunk..


lama bebeno tak update blog ini..sory lah i bz cket la u olz..hehe..nape ek bila da kja pn xsempat nak tgk movi,korean drama n update blog??dalam hotak ni dari senin sampai jumaat asyik fikir pasal tido..tido..tido..walaupun dah banyak tido tapi dalam ofis asyik ngantok..ngantok..ngantok..haisshhh apa punya life la..i thought once i already finished up my stdy, there's no more tired,sleepy etc..i can do anything what i want to do. no more books,assignment, quizzes n exam..but i still didn't hv time..i only spent my time to sleep sleep sleep..xpela..redha je...mybe cmni kot alam pekerjaan.ok done merungut!


okok actually,saya betol2 bersyukur yg tak terhingga kerana Allah telah memakbulkan doa saya yg satu ini. Alhamdulillah..buat pertama kalinya saya merasa result exam di uum yg betol2 membahagiakan..alhamdulillah dekan wt kali pertama pada tahun terakhir..terima kasih ya Allah. tak sia2 usaha n berkat kesabaran saya akhirnya termakbul jua.perasaan time tu sgt2 bahagia2 tawuk..hehe..


inilah perkara yg paling menggembirakan di awal tahun 2012..hehe..
really2 unexpected result..
can u olz c it??cewah..symbol R 2 stand for Re..peat..peat..peat(tru selena gomez jap)
owh sory2 xdpt tnjukkn cgpa ku yg xgempak itu..malu la awok...paper yg plg xsgka ley dpt ok adalah corporate secretarial practice.cyesly time exam tu meraban mcm2..susa nk mampos xtipu..lecturer tolong kot..thnx Pn Nashitoh..syg sama kamo..hikhik..n ofcoz yg xsangka ialah Accounting Theory and Practice..expect biase2 je..asal lulus xyah repeat..peat..peat..sayang sama Dr. Atef..


ekceli saya sgt2 berterima kasih kpd kengkawan yg disayangi for ur support n tips..xlupa juga kpd sume lecturer sem7..(Dr. Atef,Pn Nashitoh, En Halim, Dr.Saari,Dr Che Zuriana n Dr Afza..)
*****important: thnx kpd mak,ayah, adek n mia(kucing saya) yg sentiasa support saya dr dpn,blkg,knn,kiri..hehe. tak lupa juga kepada my lovely BF..kerana kurang bergado tme kita exam..haha..thnx kerana mencurahkan kasih sayang yg tak berbelah bahagi kpd saya..(uwekk.sila muntah skg..)


sayang kamoo sume..sincerely from me!


No comments:

Post a Comment