iklan..

Saturday, 14 January 2012

my 1st entry in 2012

salam readers..

akhirnya tamat lah sudaa final exam yg menakutkan,merimaskan,menjemukan,mencuakkan dan sume me me yang ade la.hehe..emm overall average je..xde paper yg senang sgt dan xde paper yg susa sgt..tp actually paper paling teruk bg saya ialah company secretarial practice..da give up barangkali utk jd setiausaha yg cumelzzz..hikhik..tp alhamdulillah berakhirlah sudah penat lelah saya sebagai student..cukup lah setakat ni saja..

okok..xlengkap kn entry 1st ni tanpa azam taun baru..hehe..azam saya ni dibahagikan kepada 3 bahagian..


  • azam dari segi akademik cket
hopefully saya dapat menaikkan cgpa pada sem ni n sem depan..hopefully dapat maintain untuk grad dengan second class upper..semoga bln 10 ni saya dapat konvo dengan epy nye..hehe..semoga sesi praktikal saya nanti berjalan dengan lancar..amin..semoga lepas praktikal terus dapat kerja.

  • azam dalam cintan cintun
semoga hubungan saya n my love baek2 aje..hehe..semoga hubungan ni lebih matang..or saya yg patut matured??i dun know la..hehe
  • azam gedik2..
1st saya nk beli empon samsung SL,or samsung young ke..o paling koman samsung ace je..
2nd nak beli handbag yg cmey..n yg betol2 kena dgn taste sndri..
3rd nk beli kasut yg berkenan sgt kt alor star mall(bila ley dtg cni lg eh??)

lepas ni da boleh update blog selalu sbb sgt free..hehe..
ok setakat ini dulu..

i'm 23 ok!

No comments:

Post a Comment