iklan..

Wednesday, 28 December 2011

epy new year!!!

salam readers..

da lama sangat ea saya xupdate..tapi xpe..xde owg amek kesah pon..hehe

epy new year kepada semua..n selamat menempuhi final exam buat saya n kgkwn yg amek paper strategic management pada hari tersebut..terbaek kan..orang lain syiok2 menikmati cuti new year ktowg bertungkus lumus stdy habes2an untuk final..

cyesly,saya sangat tak suka jadual exam kali ni..sebab takde gap langsung..boley mati ooo..
1/1......strategik management
5/1.....accounting theory and practice(killer paper)
6/1.....costing
8/1.....company secretarial practice (pnt hafal akta)
9/1....Integrated case study(susa gak)
14/1...advanced management accounting (killer gak)

hopefully sume berjalan ngan lancar..

saya harap sangat2 supaya untuk sem yg terakhir di uum ni saya dapat mencapai impian yg diingini..sekali pon jadilah..
tapi..kalo da ditakdirkan saya xdapat nak capai,so saya redha dengan ketentuan Ilahi..walaupon usaha sekeras mana pon,kalo Allah tak mengizinkan tak dapat jugak..maybe ada hikmah disebaliknya..
mungkin tu yang terbaek buat saya..

tapi saya akan teruskan perjuangan ini sampai keakhirnya..walau sesusah atau sesulit mana pon,saya akan tetap akan mengharunginya dengan kekuatan yang ada pada diri ini.