iklan..

Sunday, 2 October 2011

kaki jalan..

assalamualaikum readers..


apakah itu kaki jalan??yup..definitely fungsi kaki adalah untuk jalan,lari n bergerak ke sana sini..
ok kaki jalan yg saya maksudkan di sini ialah suka berjalan2..means di sini bukan sj suka suki berjalan dlm bilik or tawaf blok tp kua sana sini utk menikmati alam semesta yg indah lagi permai ini..cewah~hee


actually, saya sgt2 la suka berjalan2..n kawan2 yg close ngn saya mmg taw org yg layak di ajak outing ialah safarina = ME!!..cyesly,pasti tak tolak EXCEPT bcoz of 2 important reasons:


  1. family matters example mak call suh blk uma..for ur info saya mmg sorg anak yg solehah..=)
  2. my LOVE ajak g dating..ohoho..ni sgt la imprtant in entire of my life..cehceh
other than above reasons, saya pasti tak tolak even though asaimen berlambak2..or exam(tp tme exam xde owg nk ajak jalan plak) n walaupon kaki bengkak..as long as boley berjalan lagi saya pasti on je..walaupon duit tgl 50 hengget dlm bank ttp nk jalan..faktor utama yg membolehkan saya ada habit sebegini myb adalah disebabkan maksud disebalik nama SAFARINA=perjalanan kami..kalo korg xcaya bc la tafsir Al-Quran..juz bpe tak hengat daa..hehe..

so far,tmpt yg da bosan utk berjalan2 ialah CHANGLUN, JITRA n ALOR SETAR..penang of coz lom bosan lg..hikhik..

ok tmpt yg saya NAK pergi sangat skg ni ialah LANGKAWI, CAMERON HIGHLAND, GENTING HIGHLAND..
tp tah ble boley pergi ni..=(

p/s:kwn2 uum ku skalian...yok kte g langkawi nak??kami bc kt uum kini ada trip p langkawi 13,14,15hb oct(1st trip) n 2nd trip = 20,21 n 22hb oct..yok yok yok..

trimas 4 reading this nonsense entry..=)

No comments:

Post a Comment