iklan..

Monday, 31 October 2011

piala m'sia=nogori vs ganu!

assalamualaikum readers!


yeay yeay! nismilan monang! hobin jang hobin!! hobin jang hobin!!
ceh ceh..budget cm fanatik nk mampoih kt pasukan nogoghee ni..buwek2 la jadik fanatik yoo..hee~padahal ada sebab nape sy minat gler ngn pasukan neh..hikhik~sobab nyo..saya minat nk mmpos ngn c kembar aidil zafuan n zaquan adha..since skola menengah ag..memula maybe sbb terkena culture shock oleh kgkwn..aaa..eehh kwn plak yg disalahkan..pdhl dri sndri yg tertarik ngn dorg..hakhak..walaupon dorg masing2 da kawen,tp sy stil minat nak mampos okeh! ni baru la dikatakan peminat sejati ye dak??


henchemmnyeee depaa..


tapi saya agak kecewa coz mlm smlm dorg xbape nk menyerlah ngat..aidil zafuan siap dapat kad kunin ag..manakala zaquan adha jadik simpanan yoo..huhu..yg menyerlah cuma Hai O (hairudin omar), syukor adan n s.kunanlan(btoi ke dak eja xtaw??


pape pown tahniah kepada pasukan nismilan sbb dpt score last minit..membuweek kn adekku yg majuk nk tdo terus tak jadik..hoho..n pesanan wat Hai O,len kali pokcik jgn tanduk bola guna kepalamu yg licin tu taw..sepak bola yee..baru la masok goal..hikhik~


p/s: cyes xjadik ayat nogori aku! yela..owg kedah la katakan..=)



Monday, 17 October 2011

buat tayunk ku..

adakah kamoo akn bc blog saya ni wahai cygku nurul hidayah binti ab rahman??=)

kerana..ini adalah coretan khas buatmu..

cygku..

kamoo sj yg memahami diriku..
sory sgt sbb tadi ckp kamo xmemahami diri ini..
mungkin sbb tadi kte xsependapat..
ko berpihak pada dia..
kami sdey n nanges..=(


ko sajalah  tmpt km ngadu..sume mslh especially dlm percintaan..=)
even dr dlu lg kita salu bertukar2 cte..berkongsi mslh..
yaa..tiada rahsia di antara kita..

ko salu ckp..'safarin..kamo jgn ske cengeng'
ko ske kutuk2 km ni childish..mcm dak tadika..hehe
ko ckp km degil..ble apa yg km nk xdpt..
tapi ko ckp km lembut aty..
tapi susa 2k maafkn owg lain..
n susa minta maaf..
sbb dlu kalo kte gado,km xkn mnta maaf..
kte trus baik cmtu je..
ko je asyik mnta maaf..hehe..klaka~ 

cik yaya cyg..
ketahuilah..kami msh safarin yg ko knl dlu..
safarin xpenah berubah
masih lg kuat cengeng,childish,degil n ske bersendiri
bezanya..
safarin skg harus berpura2 tabah..menahan rasa aty sendiri..
tiada kamoo di sisi utk menemani..
safarinn skg tidak lagi nanges di dpn kwn2..
safarinn skg byk berpura2 dr tunjuk rasa aty yg sbnr..
berpura2 epy walaupun hakikatnye x..


cik yaya..i need u!




Sunday, 2 October 2011

kaki jalan..

assalamualaikum readers..


apakah itu kaki jalan??yup..definitely fungsi kaki adalah untuk jalan,lari n bergerak ke sana sini..
ok kaki jalan yg saya maksudkan di sini ialah suka berjalan2..means di sini bukan sj suka suki berjalan dlm bilik or tawaf blok tp kua sana sini utk menikmati alam semesta yg indah lagi permai ini..cewah~hee


actually, saya sgt2 la suka berjalan2..n kawan2 yg close ngn saya mmg taw org yg layak di ajak outing ialah safarina = ME!!..cyesly,pasti tak tolak EXCEPT bcoz of 2 important reasons:


  1. family matters example mak call suh blk uma..for ur info saya mmg sorg anak yg solehah..=)
  2. my LOVE ajak g dating..ohoho..ni sgt la imprtant in entire of my life..cehceh
other than above reasons, saya pasti tak tolak even though asaimen berlambak2..or exam(tp tme exam xde owg nk ajak jalan plak) n walaupon kaki bengkak..as long as boley berjalan lagi saya pasti on je..walaupon duit tgl 50 hengget dlm bank ttp nk jalan..faktor utama yg membolehkan saya ada habit sebegini myb adalah disebabkan maksud disebalik nama SAFARINA=perjalanan kami..kalo korg xcaya bc la tafsir Al-Quran..juz bpe tak hengat daa..hehe..

so far,tmpt yg da bosan utk berjalan2 ialah CHANGLUN, JITRA n ALOR SETAR..penang of coz lom bosan lg..hikhik..

ok tmpt yg saya NAK pergi sangat skg ni ialah LANGKAWI, CAMERON HIGHLAND, GENTING HIGHLAND..
tp tah ble boley pergi ni..=(

p/s:kwn2 uum ku skalian...yok kte g langkawi nak??kami bc kt uum kini ada trip p langkawi 13,14,15hb oct(1st trip) n 2nd trip = 20,21 n 22hb oct..yok yok yok..

trimas 4 reading this nonsense entry..=)