iklan..

Sunday, 11 September 2011

fasilitator part 2

assalamualaikum!!


hai sume..kini saya sudaa berada di bumi sintok terchenta..harini merupakan hari 1st saya g kuliah.tapi malangnye lecturer2 malas nk masok kuliah sbb still dlm minggu adrop.so, ini lah strategi lecturer yang menayakan student!!aiyoo..


ok taun ni saya dajadi super duper senior..tapi malang tidak berbau,orang stil kompius hengat saya ni junior sem 1..adeh..cmne nak bagi nampak matured cket eh??baru je rasa nak bangga da jadi super senior..


teringat plak time jadi fasi 2 bulan yg lepas..asyik2 owg ckp mcm drjh 6..kalo korang nak taw,skg dak drjh 6 beso2 tawuk!!n baligh pon awal..xpaham btol..emm maybe dorang nye tahap kesuburan terlebih mungkin..tak pon sebab hormon terlebih..hakhak~(gelak jahat)


ok seperti yg dijanjikan saya nak share gambo2 sepanjang saya jadi fasi..


adek2 ku..
ktowang sangat garang okeh..
adek ni kena denda cium tiang..hakhak~

aktiviti:laluan buta..
aktiviti: titian hasrat

aktiviti:solat n ceramah di surau (oleh ust nukman..haha)

aktiviti: mencipta logo(logo tu mcm broken heart je..haha)

aktiviti: menara impian (dorg tau KLCC je)

aktiviti:muhasabah diri(berkesan nampaknye..tgk,penghulu pon nangis..=P)

larian 1 Malaysia!!(posing jugak)

K.A.M.I


mkn wt kali terakhir
inilah gaya sorang fasi..keh3~
sebenarnye banyak lagi gambar2 sepanjang saya menjadi fasi di skks..tapi ini je yg termampu..

p/s : gud luck for adek2ku yg bakal menghadapi UPSR starting from tomorrow 13 sept til 15 sept..try your best!!



No comments:

Post a Comment