iklan..

Saturday, 24 September 2011

the carnival sg petani..



hai kengkawanku sume..
taun lepas pada 9.10.2010(sari b4 angkasawan negara kawen) saya n kengkawan suda pn pegi ke carnival sg petani. cyesly, ia merupakan saat2 yg paling bes la dlm idop 4eva..mmg xkn dilupakan kecuali la nyanyok..hoho.

 planning tersebut totally dari my LoVE n his friends(sume dak usm).jadi ktowg sebagai awek2 ni ikut jela yek..(ktowg bernam=3couples)tapi disebabkan planning tu lah saya dapat mengenali kawan yg shame cos kt uum ni..yela,studen accounting kt uum ni kn ramai..so,mmg xdapat nk kenal sume orang.nama kawan saya ni ialah rin.sangat suka la kawan ngn dia walaupon usia perkenalan ktowg xsmpai staun lg..

ok sari b4 g carnival tu,saya n rin terpaksa tdo kt usm bcoz yg len sume dak usm n sbb sng cket nk gerak nanti.kat sana saya dapat kenal awek kawan my LOVE iaitu dayah.senior ktowg..ko taw dia tersangat la baik n lemah lembut..kalo saya jadi laki myb tertangkap cintan kot..hehe..ktowg tumpang tdo blk dia la..malam tu ktowg g tgk wayang n lepak2 kt pantai jap..mmg 1st time la dlm idop tgk wayang malam2..tapi ktowg tgk beramai2 k!!dun misunderstood..balik dalam kol2pagi kot.

esoknye ktowg gerak dalam pkol 10 kot..tapi tak g terus kt carnival tu..singgah jap kt uma kawan my LOVE,cipun..dia senior ktowg taw!!umah dia kat area sg petani je..asalnye ktowg nk masak kt uma dia.tapi mak dia da masak sume daa..malu jgk sbnrnye ble g uma owg makan je..tapi mak cipun ni mmg sporting gle babeng r..kalo la bakal mak mertua say camtu kn best..hehe..

dalam kol 12 bru ktowg gerak ke carnival..tme tu tak ramai owg lagi..bayaran masok rm25 per person..wat??cyes mahal nk mampos..tapi disebabkan tak g salu,xpe pejam mata jela..huhu..tapi kalo korang nak mura,g la hari selasa..cuma rm10 je(dulu la..skg tatau)..

kt carnival ni satu je yg xpuas hati..air da la bau klorin,pastu cam kotor cket..yg len so far ok la..sume benda ktowg try taw except de la 1 papan gelongsor ni,pmpuan pakai tudung tokley nek..so,kalo nak nek jgk kna free hair la..so,ktowg xnaek la..

ini adalah antara aktiviti yg km try..
tobat tamo nek daa..





maaf ini bukan saya..gambar hiasan semata..



hopefully,lepas2 ni saya boleh pergi ke tempat2 yg lebih menarik lg bersama kgkawan,my love or my family..

**pictures totally by google..ritu xsmpat amek gambar sbb terlalu sonok..hehe.


No comments:

Post a Comment