iklan..

Thursday, 4 August 2011

it started with a kiss~

sudaa lama saya tidak menjenguk blog sendiri..asyik blog walking je..sebelum terlupa saya nak ucapkan SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA kepada sume kawan2 yg menjenguk atau tak menjenguk blog saya ini.=P.semoga ramadhan kali ini memberi makna kepada anda sume.


emm sebab sekarang saya masih berada dalam cuti sem wat kali terakhir b4 menjalani praktikal, so, kt rumah tak wat pape selain menonton tv.ok actually sekarang saya nga fanatik ngan taiwanese drama yg bertajuk 'it started with a kiss'. serius besssssstttt wa cakap lu..haha.sekarang cte ni nga dimainkan kt ntv7 kol6pm every monday-friday.bagi saya jalan cte dia mmg superb..walaupun cte ni da lama taun 2005 kalo xsilap.


ok..meh meh saya cte cket nape saya minat sangat ngan cte ni..

  1. heronye hensem..haha..memula tgk cam tak..tapi kalo korang tgk lelama kompom korg akan jatuh cinta.hehe..
  2. percintaan dorang memang best..heronye sorg genius n bersikap dingin, tak banyak cakap..dia rasa heroin tu cam annoying gle bagi dia..tapi dalam diam2 dia suka.walaupun dia tak express dia nye feeling tapi sebagai penonton kita ley rasa betapa dia menyukai pmpuan tu.
  3. heroin sangat berusaha keras utk menambat hati hero tu..macam2 cara dia wat..n apa yg dia wat tu mmg kelako kau taw!!!hakhak~
sebenarnye cte ni mcm cte playful kiss yg dilakonkan oleh kim hyun joong. tapi ni versi taiwan.

p/s:nanti saya share synopsis ISWAK pada entry seterusnye..

ISWAK besssttttt!!!!

No comments:

Post a Comment