iklan..

Wednesday, 15 June 2011

nora elena~

alo my frenzzz..
suda lama banget yea xupdate blog..
bukan sebab malas ato buzy..
tapi bil broadband suda tertunggak 5bulan..hoho..

back to my story..
korang2 tengok tak cte paling hot kt tv3 skg ni iaitu Nora Elena??
kalo korang2 tengok kompom korang2 tertangkap chentan ngan seth tan lakonan aaron aziz 2 an??an??hee
so,same wif me laa..everyday musti xnyabo nk tunggu kol7 nye..sbb nk tengok seth tan..
pastu terbayang2 nk hubby yg character sejibik cam dia..hahaha
waaa...sgt ensem la kamok wahai aaron!!!
saya mmg minat kt awok since dalam perut mak lg..ok tipu..hehe
tapi mmg beshh gle babeng r cte nora elena ni..kalo korang xtengok mmg rugi gle..saya jamin 99.9%..
actually cte ni di adaptasi dr novel kasih yang suci..saya xpernah baca lagi pown novel ni..tapi kengkawan ckp bes so nanti kena cari jugak lah..

esok 16hb jun 2011,berakhirlah sudaa cte ni..huwaaa..nanti saya kompom rindu kt seth tan..xpe..nanti setiap hari ahad dia berlakon lagi..yeay!!yeay!!

so,kwn2..jgn lupa saksikan episod akhir nora elena esok tpt kol7pm hanya di tv3..hehe..n chat live bersama aaron aziz kol3 ptg sok..

No comments:

Post a Comment