iklan..

Monday, 9 May 2011

terharu plus malu

emm..td lepas saya setadi ethics yg serabut plus serabai..so, saja r bukak blog sendiri..
pastu ternampak laa sesuatu yg menghepikan diri sendiri..(sukanyaaa..)
sbb ape nk taw x??
sbb follower saya da bertambah dari 5 kepada 6 org..hahaha..mesti kwn2 gelak2 kn '.follower ciput cmtu pn nk kecoh..'
sbnrnya saya xkesah pn kalo saya xde follower sbbnye saya wat blog ni secara suka suki sendiri..dengar org ada blog,saya pn nk ada blog gk..
n follower saya adalah dikalangan kawan2 kat uum neh jew..
tapi yg mengejutkan saya apabila de follower yg saya xkenal pown yg sudi follow blog saya ni..thnx a lot to the follower..
kalo awk membaca post ni saya nk ucap tme kaseh byk2 la ea..saya masih baru dalam dunia blogger ni..
blog pn xcantek..sume cte pasal perjalanan idop saya jer..maybe membosankan kot..huhu
xpenah join mana2 contest ag..sebab xreti..hehe..n xpenah wat tutorial or sal resepi kew..

n..post yg sal hari ibu plak de 1 komen..hehe..epy lagi..
saya xpenah dapat komen dari sesiapa..ni la 1st tme..so,im very appreciate that so much..
sgt terharu ok..

luahan hati: sebenarnya rasa malu bila orang baca blog saya..wink*wink**

No comments:

Post a Comment